RuneStorm
http://www.runestorm.com/forums/

Bloody Hell NEED help
http://www.runestorm.com/forums/viewtopic.php?f=95&t=78669
Page 1 of 1

Author:  Mako [ Sun May 01, 2016 3:29 pm ]
Post subject:  Bloody Hell NEED help

Hello guys, first of all BW is possibly the best or most fun mod for ut2004.
Heres my issue: I got BW 2.5 installed but i cant make the bloody hell mutator to work with normal weapons, the overall blood and bots losing limbs over flak cannon or Rocket launcher is not happening, the damage seen with Bloody Hell is not the same with the normal weapons, and i DO remember i had it working just fine a couple years ago, but its not working now... is there a way to make it work properly? Bloody Hell mutator for normal weapons? or a similar almost exact same mod but for normal weapons? ill add an image of it working a flak cannon kill

Author:  Mako [ Sun May 01, 2016 3:34 pm ]
Post subject:  Re: Bloody Hell NEED help

Image

This is whats not happening to me, normal weapons + Bloosdy hell effects. i need a fix

Author:  Blade sword [ Wed May 04, 2016 12:23 am ]
Post subject:  Re: Bloody Hell NEED help

No need to spam the forum with posts about asking for help, it's a bit slow to get an answer, but be patient man. Don't think people are ignoring you and also we give you any solution if we don't have any clue of what can cause your problem

Author:  Mako [ Wed May 04, 2016 8:51 am ]
Post subject:  Re: Bloody Hell NEED help

Blade sword wrote:
No need to spam the forum with posts about asking for help, it's a bit slow to get an answer, but be patient man. Don't think people are ignoring you and also we give you any solution if we don't have any clue of what can cause your problem


its a forum, Im just trying to find an answer, i made just one thread about it, and ive asked only on threads related to the topic, one on the specific matter and on one about Ballistic Weapons. Sorry if it looks like spamming.

Author:  Blade sword [ Thu May 05, 2016 2:12 am ]
Post subject:  Re: Bloody Hell NEED help

This is a forum, but asking the same question the way you did isn't nice and is spam.
You make one post with your question and wait (whether it is new or an answer to an old one). This is how it works. I'm not a moderator or anything, but several people did that and got bashed because of the fact they did pretty much that.

I'm not bashing you, however I tell that's not a good way to do things.
I'm not blaming you for trying to get help to solve your problems, and so does anyone else. I know this forum is a lot more calm than what it used to be. But keep in mind a forum is a place where we have to behave in a civilized way.

I think everyone is welcome and you are welcome in this place. But I think you should just wait.

Besides, try to check your UT2004 log file since and try to see what's wrong, reinstall BW can help or even delete anything related to a potential older BW version if you use 2.5

I can't give you any more help since I need clues.

Page 1 of 1 All times are UTC - 6 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/